Vitamin D test

Vitamin D test

Vitamin D test izmeri količino aktivnega vitamina D v krvi, kar nakazuje tudi na količino vitamina D prerazporejenega po telesu. Z enostavnim testom lahko tako izmerimo ali smo v pomanjkanju ali pretravamo s prehranskimi dodatki vitamina D.

Več
 

Cena: 39,90 €

Stanje zaloge: na voljo

 

Vitamin D je bistvenega pomena za življenje. Za normalno delovanje telesa, ga moramo pridobiti iz našega okolja (sončna svetloba in hrana). 

Vsaka celica v našem telesu ima receptorje za vitamin D, kar pomeni, da lahko vpliva tako rekoč na vse, kar se dogaja v naših celicah.

Raziskave kažejo, da ljudje z višjo koncentracijo vitamina D v krvi živijo dlje, njihov imunski in kardiovaskularni sistem deluje bolje ter pomembno vlogo odigra pri gradnji in vzdrževanju močnih kosti.

Prav tako pa lahko z vitaminom D tudi pretiravamo, saj je maščobotopen in se nalaga v telesu.

Tako da je dobro vedeti kje na lestvici se nahajamo, da lahko optimalno uravnamo količino vitamina D iz strani hrane in prehranskih dodatkov.

Vitamin D faktorji

 
 
 

Možnost plačila

 
 
 

Kontakt

 
 
 

Hitre povezave

 

Obvestilo uporabnikom

Informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za pregled in nasvet zdravnika. Informacij na tej spletni strani ne uporabljajte za diagnostiko, zdravljenje ali preprečevanje katerih koli zdravstvenih težav. Če ste noseči, dojite, imate kakršne koli zdravstvene težave ali jemljete zdravila, se pred uporabo izdelkov na tej spletni strani posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.